(ВИДЕО) „Фушерај“ Саботажа

„Фушерај“ Саботажа, емитувана на 12 февруари 2018 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

автор: Среќко Поповски

монтажа: Коста А.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ