(ВИДЕО) Борисов ја објави причината зошто не сакал да го прими Иванов

– Ќе беше предавство за Заев и Ципрас да го примам денеска Иванов кој ги избркал од својот кабинет и вели дека нема да го потпише договорот, а јас со денови висев на телефон со Ципрас и Заев и ги охрабрував и помагав да се дојде до решение. Не можев денеска да го примам, ај нека помине малку време, да преспиеме и да ги смириме чувствата.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e