Весна Бејби за газдата на Дурмо Турс: Како бе така?Стави го на клада ,ти важно да си ја спасиш фирмата

Актерката Весна Бејби Петрушевска со реакција на изјавата на сопственикот на автобуската компанија Дурмо Турс, кој завчера се преврте на автопатот Скопје – Гостивар обвививајки ја Македонија во црно носејки 14 животи на македонски граѓани.

“Излезе газдана на Дурмо турс и си кажа дека шоферот е крив, секако после техничкиот преглед направен од неговата фирма …Како бе така? Стави го на клада ,ти важно да си ја спасиш фирмата….Неверојатно!!!На 20 годишно девојче ампутирана и е нога ….една од преживеаните…”, напиша актерката.

Сопственикот изјави дека се слушнал со возачот и тој му кажал дека од здравствени причини изгубил контрола на сам себе кој пак предходно на полицијата и кажал дека не се сеќавал што се случило.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ