СДСМ ги доби потписите од ДУИ за формирање на Влада!

Доцна вечерва, портпаролот на ДУИ, Бујар Османи, објави дека ДУИ донела одлука да ги даде потписите на СДСМ за формирање на влада.

Преговорите за Влада ќе продолжат, потписите не значат и дефинитивно дека ќе се прави Владата, но преговори ќе има со СДСМ. Потписите ги даваме за да ги запазиме роковите и за да не се губи премногу време изјави Османи.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ