Пендаровски за НОВА: Шарените ќе бидат на изборна листа за да победиме

Проф. Стево Пендаровски во интервју за НОВА говори за неговата улога во СДСМ на изборите, кои луѓе треба да бидат на изборните листи на опозицијата, која е улогата на еврокомесарот Хан, наспроти онаа на САД во разрешување на кризата.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e