(Фото) Општина Куманово со активности: Потпорен ѕид во Перо Чичо, тампонирање на улици во село Тромеѓа

Општина Куманово продолжува со засилено темпо во реализација на повеќето проекти.

Тампонирање на улици во атарот на село Тромеѓа, поставување на бекатон плочки во центарот на градот како и започнување со изградба на потпорен ѕид во населбата Перо Чичо (Гладно Поле).

14067983_1356613337699588_413523889808248060_o

14114769_1356613131032942_6133539373651122529_o

14125593_1356613247699597_6781013755795743761_o

2

3

14137992_1356609257699996_7707842854250522195_o

14124902_1356617744365814_2064881389066383447_o

14066363_1356617824365806_7659856001080571525_o

14124980_1356617951032460_3948397734756037511_o

 

 

 

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e