Ѓорѓи Спасов: СДСМ станува ноќна мора за Груевски

“СДСМ станува ноќна мора за Груевски. Името на СДСМ го спомена 25 пати во својот говор во салата Борис Трајковски. И за прв пат изрази страв велејќи:”Многумина може да поверуваат во неговите ветувања и слаткоречивост”. Е па? Може. Да собереш толку народ и толку пати да го споменеш “непријателот” не е на арно. Тоа мириса на голем страв.”

Фејсбук статус на Ѓорѓи Спасов, поранешен министер за правда и амбасадор на РМ во Велика Британија.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e