ФАКТИ И РЕЗУЛТАТИ ЗА ЗЕМЈОДЕЛЦИТЕ: 50.000 корисници на зелена нафта во 2023 година, во 2016 година 0

50.000 корисници на зелена нафта во 2023 година, во 2016 година 0.
⬆️Во 2019 стартувавме со 30%, зголемивме на 50% во 2022 година, за денес да имаме бесплатна зелена нафта за земјоделците, односно 100% поддршка за оваа мерка.
✊Дадениот збор го исполнивме!
🤝Земјоделци, ја продолжуваме соработката и во наредниот период. На располагање сме за секоја ваша потреба, и добра мерка која е во интерес на развојот на секторот земјоделство.
418834748_938535057640331_211506567658652457_n
ФБ статус на Љупчо Николовски

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e