До денеска се пријавуваат штетите од поплавите

Денеска до 16 часот и 30 минути завршува пријавувањето на штетата до општините каде населението беше погодено од поплавите од 6- ти август.

Во населбата Синѓелиќ почна асфалтирањето на улиците, со средства од 2,5 милиони евра, од градот Скопје, што едногласно беа изгласани од советниците.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e