Цептер вработува! Огласот важи за цела Македонија , минимум плата 24.000 ден.

„Zepter International“ бара кандидати за Менаџери за аквизиција и продажба за Скопје и градовите од Источна и Западна Македонија

Опис на позиција:
– Специјализирана продажба, презентирање и пласман на високотехнолошки уреди со врвен квалитет за домаќинство, здравје и убавина
– Организирање и водење на деловни состаноци и термини, самостојно или во соработка и подршка од компанијата.
– Склучување на договори со клиенти.

Потребни квалификации:
– Минимум ССС
– Пожелно искуство во продажба, промоции и пласман на продукти

Ние нудиме:
– Флексибилно работно време, минимум 40 часа неделно
– Започнување на сопствен бизнис без вложување на лични средства
– Одлична финансиска заработка – според остварени резултати и ангажман, очекувано минимум 24.000 денари
– 7 дневна бесплатна обука во Скопје од стручни лица поврзани со маркетинг, продажба и лидерство во државава и во странство
– Можност за интернационално напредување
– Вредни подароци и наградни патувања од компанијата.

Напомени:
– Кандидатите ќе бидат повикани на интервју во Скопје
– Целокупната обука ќе се одвива во Скопје

Испратете го вашето CV на: [email protected]

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e