Ахмети го свика Централното претседателство на ДУИ

Претседателот на Демократската унија за интеграција, Али Ахмети, свика седница на Централното претседателство на партијата која што ќе се одржи денес во 13 часот во партиското седиште во Тетово.

На седницата треба да се разгледаат предлозите за делегати на четвртиот изборен конгрес на ДУИ како идни партиски тела, но и идните програмски определби и статутарни промени.

Ознаки: ,

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e