8 Септември е неработен за сите граѓани

Четврток, 8 Септември 2016 година е неработен ден за граѓаните на Република Македонија, информира министерството за труд и социјална политика.
Истовремено, Министерството за труд и социјална политика на граѓаните во Република Македонија им го честита Денот на независноста.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e