(ФОТО + ВИДЕО) Младите од Крива Паланка со масовен победнички марш за Љупчо Николовски

Со победнички марш праќаме порака дека младите даваат максимална поддршка на Љупчо Николовски, човекот кој ги разбира младите и кој несебично работи во насока на исполнувањето на нивните потреби. – порачаа денеска од родниот град на Крива Паланка од Локалниот клуб на Социјалдемократската младина на СДСМ.

107872189_3006109862818826_8157425991837733492_n 107868163_3006110139485465_4477346349993919120_n

Со Љупчо, младите знаат дека Можеме уште подобро и уште повеќе! – е пораката што ја упатија младите социјалдемократи од Крива Паланка. 107840882_3006110466152099_7547705506272313246_n 107824491_3006110052818807_3224531565958047763_n 107823085_3006110079485471_362954586172360899_n 107814378_3006109632818849_1363192327384226471_o

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e