Трибина на СДММ во Струмица: Европски можности за младите!

Младите од ЛК СДММ Струмица организираа трибина за европските можности за младите после промените во Република Македонија. На трибината се обрати Стефан Богоев, пратеник и претседател на СДММ, Рената Јајоска, потпретседателка на Младите Европски Социјалисти и Коста Костадинов, градоначалник на општина Струмица.

Македонија врти нова страница во која младиот човек ќе биде приоритет број 1. Нашата цел е да ги задржиме младите во Македонија, да овозможиме работа и квалитетно образование за сите. Во претстојниот период целосно ќе бидеме посветени на решавање на младинската невработеност и спречување на одливот на млади мозоци, информираат од владејачката партија.

19437359_10155539845878413_7605794364294504169_n

19437550_10155539847393413_3557067613378908520_n

 

19430023_10155539845883413_8724632965689788320_n

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e