Поголема е посетеноста на маалските трибини на СДСМ, отколку на централниот митинг на ВМРО-ДПМНЕ во Крива Паланка

Големата победа на СДСМ во Крива Паланка е на повидок!
Колку за споредба, поголема е посетеноста на маалските трибини на СДСМ во населба Баглак и село Конопница, отколку на централниот митинг на ВМРО-ДПМНЕ во Крива Паланка, на кој присуствуваа само околу 400 граѓани.
ФБ статус на Сашко Митовски, кандидат за градоначалник на Крива Паланка од СДСМ и Коалцијата

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e