Николовски: Сашко Митовски е вистинскиот избор за Крива Паланка!

Сашко Митовски е вистинскиот избор за Крива Паланка! Со конкретни развојни проекти, со силна поддршка од централната власт, Крива Паланка и во следните четири години продолжува да се развива:
1️⃣ Туристичко рекреативен центар “Калин Камен”.
2️⃣ Регулација на Дурачка Река со пристапен пат.
3️⃣ Нова катна гаража, нови паркинзи и зонско паркирање.
4️⃣ Гасификација на градот.
5️⃣ Модернизација и реорганизација на ЈП Комуналец.
✅ За модерна општина, за проекти за граѓаните, за да продолжи развојот на Крива Паланка, на 17-ти октомври да го избереме #Најдоброто, да гласаме за Сашко Митовски!
ФБ статус на вицепремиерот Љупчо Николовски

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e