НАЈАВА: Традиционален Социјалдемократски пикник во Кр.Паланка! 16.07.2017г

Почитувани активисти, членови и симпатизери на СДСМ, со задоволство може да ве информираме дека и оваа година Општинската Организација на СДСМ Крива Паланка го организира традиционалниот пикник.

Во позитивна атмосфера, дружење, сплотеност и нова енергија за нови изборни победи.

Подетални информации може да добиете секој работен ден во просториите на Општинската Организација, информираат од ОО СДСМ Крива Паланка.

19598447_1599742010057522_6230994301771372549_n

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e