(ФОТО) ВО ПРЕПОЛНАТА СПОРТСКА САЛА Николовски најави ОГРОМНА ПОБЕДА во КР.Паланка

Преполна сала, многу енергија и позитивна атмосфера вечерва во Крива Паланка, на промоцијата на кандидатот за пратеник и коносител во Изборната Единица 3, Љупчо Николовски.
437106130_966066048220565_5725370282836497211_n
– Мои сограѓани, моја европска Крива Паланка. Ајде заедно во нова изборна победа! На 24 април и на 8 мај – гласаме за Број1. Искрено, чесно и одговорно ја барам вашата доверба. Со другарката Сања Лукаревска ќе предводиме заедно, на двојните избори, да ја потврдиме европската определба – да гласаме за нов мандат на Стево Пендаровски, нашиот претседател и за кандидатите за пратеници во Изборната единица број 3 – и да сработиме за европска Македонија, посочи Николовски.
438096179_966052731555230_3502503816885323030_n
 – Од денеска ставаме печат на уште една голема победа за европска Македонија, рече тој.
438096360_966065751553928_5352979425495702489_n
435700027_966066134887223_4424826492718292762_n
438108471_966065921553911_8179628207725755339_n

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e