(30 ФОТОГРАФИИ) ЕВРОПСКА ПРОМОЦИЈА ЗА ЕВРОПСКА КРИВА ПАЛАНКА Николовски промовиран во ПОБЕДНИЧКИ КАНДИДАТ и коносител во ИЕ3

Сите што беа присутни вчера во спортската сала во Крива Паланка долго време ќе ги држат атмосферата и позитивните импресии од вчерашната перфектно организирана европска промоција на кандидатот за пратеник и коносител во Изборната единица 3 од СДСМ и коалицијата, Љупчо Николовски.

Голем број на граѓани дојдоа лично со своето присуство да му дадат поддршка и се заблагодарат за се она што го прави со многу труд и љубов за неговиот роден крај.

Насмевките и среќата кај присутните беа повеќе од впечатливи.

Во продолжение, атмосферата од промоцијата низ фото објективот:

436465094_10228371670971011_3693062146457623639_n

437366775_10228371670571001_6247833646519061735_n

435693719_10228371672931060_4534588426046013002_n

435721344_10228371671291019_1025515181652216132_n

437122366_966290618198108_1253614797699983893_n

435722385_10228371673371071_1954139748422204439_n

435878561_10228371671531025_7278335457174245206_n

436482793_10228371670731005_8489329607241874668_n

437558398_966290428198127_3702867501202417278_n

437369798_10228371668010937_6950725820695906199_n

437739734_10228371672171041_2367543476844592545_n

437530059_10228371672051038_9211954049776368561_n

437371818_10228371671971036_2821840679691509879_n

436382896_10228371672731055_3702185049623103140_n

437498693_966065908220579_1125928791196001687_n

436383024_10228371673531075_6288957979943118073_n

436308905_10228371673891084_3980331783556061231_n

437106130_966066048220565_5725370282836497211_n

435712303_10228371674491099_2803573478250089019_n

436302901_10228371673131065_659767110258641517_n

436234109_10228371673211067_7245769943299944310_n

 

436378805_10228371673451073_4469607304973527755_n

438096360_966065751553928_5352979425495702489_n

435700027_966066134887223_4424826492718292762_n

438108471_966065921553911_8179628207725755339_n

438096179_966052731555230_3502503816885323030_n

438078340_966066081553895_8887208265813011328_n

437530485_10228371674651103_359861577029156750_n

435875426_10228371671171016_2002919471210725211_n

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e