Чудотворен пијалак од компир, јаболко и морков

Потребни состојки:

– Еден компир

– Еден морков

– Едно јаболко

Измијте го овошјето и зеленчукот, исечете ги со кората на парчиња и ставете ги во соковник и веднаш испијте го сокот. Можете да додадете лимон за да го освежите вкусот.

Најдобро е овој сок да се пие наутро на празен желудник или еден час по појадокот.

За брзи резултати пијте го овој сок два пати дневно, наутро и пред 17 часот.

Овој чудотворен пијалак е добар за следните болести:

1. Ги спречува клетките на ракот да се развијат.

2. Ги зајакнува белите дробови, спречува срцев удар и висок крвен притисок.

3. Го зајакнува имунолошкиот систем.

4. Добар е за вид, ги елиминира црвените и уморни очи или сувите очи.

5. Помага да ја отстраните болката од физичкиот тренинг, болка во мускулите.

6. Врши детоксикација, помага кај работата на цревата, го елиминира запекот.

7. Го отстранува лошот здив поради проблемите со варењето и инфекција на грлото.

8. Ги намалува менструалните болки.

Овој пијалок не предизвикува нус појави. Многу е хранлив и помага ако треба да изгубите тежина. Ќе збележите дека вашиот имунолошки систем се подобрил после две недели од користењето на овој сок.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e