Упорни патки во акција

Од видеото може да се забележи упорноста на малите патки да ги поминат “препреките” кои ги попречуваат да го продолжат патот со својата мајка која стрпливо ги чека до последен.

Ознаки:

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e