Уличен уметник во Њу Јорк!

Погледнете какви се работи не направи овој уметник за само 6 минути.

Вакви уметници и многу разни други улични изведувачи секојдневно се среќаваат на улиците во Њу Јорк.

Ознаки:

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e