Ванев: Да го поддржиме Стево Пендаровски, човекот со кој заедно ќе продолжиме напред!

Денес е јасно, заедништвото и прогресот се единствена опција за напредок која ќе спречи да се повтори мрачното минато. Затоа, заедно да ја покажеме нашата решителност и да постапиме совесно, за доброто на своите деца и за доброто на нашата држава, да се обединиме и на 5 мај да ја зацврстиме победата!

Во недела имаме можност да донесеме историска одлука, да ја запечатиме европската иднина на нашата земја! Во недела гласаме за сигурна иднина и европски живот дома!

Ајде сите масовно да излеземе и гласаме за Стево Пендаровски, да гласаме за бројот 3, да гласаме за напредок и просперитет! Да го поддржиме Стево Пендаровски, човекот со кој заедно ќе продолжиме напред!

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e