Ориѓански: Кога ги гледам патниве трошоци на пратенициве, просто човек да појде и да им влепи, бар по една воспитна

Кога ги гледам патниве трошоци на пратенициве за една година, просто човек да појде и да им влепи, бар по една воспитна (заради безобразлукот и алчноста).

Еден службеник, наставник, медицинска сестра, бурекџија или полицаец станува секое сабајле, оди ноќни смени, вака работи 30-40 години и за сето ова време,заработува вкупно 100.000 евра,

Не може и не смее вака бе другари, вие на тој ваш начин го понижувате и омаловажувате трудот и животот на секој наш работник, оној, кој ги создава парите во кои вие незаслужено уживате (независно што повеќе од половината, не знаете една нормална и писмена реченица да составите)

ФБ статус на Златко Ориѓански

Ознаки: ,

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e