Мицевска: Празни протести, заради протести, више преку нос ми се

По првиот протест Владата ги прифати точките на „Марш за чист воздух“. Маршот одбива средба!

Кое од седумте барања се решава со КОПЧЕ? Дали не е попаметно да влезеш во влада и да проверуваш до каде е секоја работа оти колку гледам сите седум се до некаде. Дали погрешни 7 избраа?

Ми текнува на # протестирам кои не сакаа партија политичари овој оној и на крај останавме сами. Немаше кој да го достави документот во собрание. 2011 беше.

Со влада се инаетиш само ако имаш 300.000 луѓе зад себе. На следниот состанок ќе има сонце и ќе бидат 200 души. 2019 сме.

Ќе направам стратегија по дома и ќе следам овие седум барања до каде се. За случај владата да не известува. Оти празни протести заради протести више преку нос ми се.

ФБ Стстус на Видана Бошкова Мицевска

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e