(ВИДЕО) Како прославија играчите на Реал по големата победа за во финале?

Како прославија играчите на Реал по големата победа за во финале?
Лудо се забавуваа по епскиот пресврт на кралскиот клуб!
Погледнете го видеото:

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e