Видео: Јапонски атлетичар си го повреди половиот орган при скок со стап

Јапонскиот атлетичар Хироки Огита се обиде да скокне со стап 5,30 метри кога неговиот пенис за жал, ја урна пречката.

Така, сонот за повисок пласман остана неостварен и мораше да се задоволи со 21-то место.

На малерозниот атлетичар му останува да се сеќава уште долго време на неговото учество на Олимписките игри во Рио.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e