ВИДЕО: Го „искрши“ тренерот по освојувањето на златото

Јапонката Рисако Каваи во финалето ја победи европската шампионка Марија Мамашук, со 6:0.

Погледнете како го прослави освојувањето на златниот медал заедно со нејзиниот тренер.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e