Македонската химна во Разград поздравена со аплауз

Македонската химна беше проследена со аплауз, на почетокот на фудбалскиот натпревар во Лигата на нации, против Бугарија во Разград.

Иако можеби се очекуваа провокации и негодувања, сепак, се беше многу коректно и пријателски.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e