Влатко и Силви Плевнеш станаа баба и дедо – внуката доби оригинално име

Силви и Влатко станаа баба и дедо. Нивната ќерка Деаделина на свет ја донесе својата прва ќерка, Малика.

Деа е музички поткована, има завршено основно и средно музичко на ударни инструменти.

Освен како диџеј, Деа работи и како јога инструктор.

Активна е и на социјалните мрежи, каде соопшти прекрасна вест.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e