(ВИДЕО) Спотот е снимен во Дубаи, Мартија ја промовираше новата песна

По две години пауза, Мартија Станојковиќ има нова песна со наслов „Анатомија“, а спотот го сними на неколку локации во Дубаи.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e