(ВИДЕО) Гоца Тржан призна дека сексуално го злоставува сопругот

Пејачката Гоца Тржан како и многу свои колешки и колеги го преифати предизвикот да седне на жешкото столче и на полиграф да одговори на десетина прашања кои длабоко допираат во нејзината приватност.

Без срам Гоца одговори на сите поставени прашања иако се обиде на некои да даде погрешен одговор, односно да не ја изнесе вистината.

Меѓу многуте такви прашања беше и следното:

„Дали некогаш сте го сексуално злоставувале сопругот Рашо?“.

Откако пејачката даде негативен одговор, по само неколку секунди полиграфот покажа дека лаже. Ваквиот одговор предизвика бура од реакции на социјалните мрежи, но Гоца никогаш не се огласи по објавата.

На што се друго мораше да одговори, но и што призна пејачката погледнете во продолжение:

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e