Се случил мал инцидент – Како Ѓоковиќ ја запроси Јелена?

Вечната љубов ја ветија во 2014 година, а за нивната венчавка пишуваа сите светски медиуми. Круна на нивната љубов беа Стефан и Тара. Семејството на Новак е негов најголем поддржувач на секое натпреварување, а светските медиуми често зујат за нивната хармонична врска.

Како ја запроси?

Сепак, интересен е начинот на кој Новак ја запросил Јелена. Тенисерот решил да ја запроси на најромантичен начин, но се имал лоша среќа.

– Отидовме на возење со балон. Изнајмив уште еден балон, кој требаше да се качи во моментот кога ќе поминеме и да пушти натпис на кој пишуваше „Ќе се омажиш ли за мене“. Проблемот настанал кога балонот се запалил, иако не толку многу. Јелена почнала да паничи. „Имаме дупка во балонот“, открил тенисерот.

Сакајќи што побрзо да ја поправи ситуацијата, се свртел кон возачот на балон, а потоа се случила смешна ситуација.

– Тогаш видов уште еден балон на кој се појави, како што мислев тогаш, реклама. Помислив, дали е луд, што ќе прави оваа реклама во тоа време, а потоа само прочитав што пишува. Се свртев, а тој веќе клечеше со прстенот – изјави тогаш Јелена.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e