НОКАУТ ЗА JOYFEST: Стадионот во Кр.Паланка за момент беше како Wembley stadium. Голема чест што ја делевме истата сцена со легендарниот Здравко Чолиќ

“28.08 2023 за нас засекогаш ќе остане посебна вечер за паметење. Голема чест што ја делевме истата сцена со легендарниот Здравко Чолиќ.
Стадионот во Крива Паланка за момент беше како Wembley stadium. Барем ние така се чувствувавме. Благодарност до македонската публика и сите оние кој беа дојдени од регионот🙏🏻❤️” – стои во објавата на официјалната Фејсбук фан страна на Нокаут.
370363025_858974755597306_5704905223545342586_n
371822130_858974928930622_2525590373165050324_n
371765969_858974658930649_1476764745524185750_n
371113383_858974702263978_785285224003318271_n
370548380_858974672263981_793167296877419602_n
370496918_858974892263959_5658112365007296465_n

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e