Никола Јокиќ ќе стане татко по втор пат

Познатиот кошаркар, Никола Јокиќ и неговата сопруга Наталија го очекуваат своето второ дете.

Убавата Наталија е фотографирана за време на коњските трки во Сомбор каде што престојува со Никола кој е на пауза до Олимпијадата.

Таа носеше бел ленен фустан кој го покажуваше нејзиниот труднички стомак.

Да потсетиме, Никола и Наталија се горди родители на девојчето Огњена во 2021 година, а таа и нејзината мајка не ги пропуштаат игрите на тато.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e