ЉУБОВ ИЛИ КАРИЕРА: Одговорот на Анастасија Ражнатовиќ изненади многумина

Иако уште е на самиот почеток на нејзината музичка кариера, Анастасија Ражнатовиќ признала дека кога е љубовта во прашање, би се откажала од сè друго.

Таа објаснила дека поддршката ѝ е важна и како што семејството и пријателите ѝ се приоритет, така ѝ е и љубовта.

„И кариерата и љубовта ми се важни, но ако морам да избирам, ќе ги изберам оние кои ми се пријатели, поддршка, љубов, животен сопатник. Тоа го ставам пред сè друго“, изјавила таа.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e