Карлеуша призна: за Душко би го дала животот!

Морам да кажам дека на Душко не му се допаѓа кога јавно го спомнувам. Тој еднаш кажа една интересна реченица, а тоа е дека „преку него правиме маркетинг“, бидејќи тој е Душко, изјави Јелена Карлеуша.

Карлеуша призна и дека што и да се случи и што и да направи Душко, ќе го даде животот за него.

– За Душко би скокналa, не на еден, туку на десет! На 10 пиштоли! Би го дала животот за него, бидејќи тој е татко на моите деца и ништо не може да го промени тоа. Ниту неговото однесување, ниту што и да прави – изјави Карлеуша.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e