(ФОТО) Нов тренд – Николина Пишек позира со влакна под пазувите

Николина Пишек често привлекува големо внимание со своите фотографии на Инстаграм, а добива и бројни комплименти за нејзиниот беспрекорен изглед, но сега со една објава ги шокираше сите.
Имено, популарната хрватска водителка се снимала додека се разубавува и ја витка косата рекламирајќи некој производ, но вниманието на сите наместо на фризурата било насочено кон нешто друго – неизбричените пазуви.

Nikolina-Pisek-pazuh

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e