(ФОТО ГАЛЕРИЈА) За Дара Бубамара летото не е завршено – позира по бикини

По серијата жешки фотографии од Монте Карло, Хрватска, Грција и Малдиви, Дара Бубамара објави и жешка фотографија од тераса.

Сребреното бикини ги истакна нејзините облини, а особено бујните гради, што ги остави нејзините следбеници без здив, а веројатно и соседите.

View this post on Instagram

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on

View this post on Instagram

🌝

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on

View this post on Instagram

🌴💗☀️

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on

View this post on Instagram

🌝❤️🥰

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on

View this post on Instagram

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on

View this post on Instagram

🌴🌝🌊❤️. Foto @darjanvasic @hamswimwear 👙

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e