Белата куќа засвети со новите празнични декорации (ФОТО+ВИДЕО)

Меланија Трамп ги објави новите новогодишни декорации во Белата куќа. Оваа година доминира белата боја, а секако, вклучени се и црвената и сината боја.

Таа ја презентираше декорацијата облечена во бело, со плетен фустан и долг мантил.

Во украсувањето на Белата куќа биле вклучени и волонтери, на кои првата дама им се заблагодари преку социјалните мрежи.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ