(ВИДЕО) Пуштена делницата Куманово – Страцин

Македонскиот североисток продолжува да се развива како никогаш. Пуштена делницата Куманово – Страцин во должина од 32 километри и 12 милиони евра.

Следува проектирање на експресен пат до Ранковце и целосно поврзување со Крива Паланка и Деве Баир со нова и модерна инфраструктура како дел од коридорот 8.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e