(Живо) Заедничка прес-конференција на премиерот Заев и еврокомесарот Хан

Проследете ја во живо заедничката прес-конференција на премиерот Заев и еврокомесарот Хан:

Ознаки: ,

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e