(ВО ЖИВО) Зоран Заев гостин во “Патот кон…”

Гледајте го во живо интервјуто на претседателот на СДСМ, Зоран Заев за “Патот кон…” на Алсат-М.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e