(ВО ЖИВО) Изјави на Пендаровски, Заев и Филипче по седницата на Советот за безбедност

Изјави на Пендаровски, Заев и Филипче по седницата на Советот за безбедност

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e