(ВО ЖИВО) Граѓанска трибина на коалицијата „Можеме“ во Битола

Граѓанска трибина на коалицијата „Можеме“ во Битола.
На трибината ќе учествуваат претседателот на СДСМ Зоран Заев, заменик претседателката на СДСМ Радмила Шекеринска и кандидатите за пратеници Бисера Костадиновска- Стојчевска, и Горан Козаров.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e