ВМРО-ДПМНЕ освен што брани криминал е против зголемувањето на платите!

„Апелираме немојте да продолжите да ја покачувате минималната плата“ ова вчера во емисија на Телма телевизија неколкупати, ревносно го застапуваше Трајко Славески.
ВМРО-ДПМНЕ освен што брани криминал е против зголемувањето на платите! СДСМ ги покачува платите во сите сектори и се бори за правна држава.
Научени само да грабаат од граѓаните ВМРО-ДПМНЕ и Христијан Мицкоски се против тоа платите да растат.
ВМРО-ДПМНЕ е против покачувањето на минималната плата!
ВМРО-ДПМНЕ е против покачувањето на платите, против тоа повеќе пари да завршуават кај граѓаните.” – реагираат од СДСМ.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e