(ВИДЕО) Странски служби: Груевски објаснува зошто оди на суд – „Кај што има чад…”

Погледнете го новото „креирано“ видео на Фејсбук страницата „Странски служби“ во кое Груевски објаснува зошто оди на суд „Кај што има чад…”

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e