(ВИДЕО) „Растегната Саботажа“

„Растегната Саботажа“, емитувана на 20 септември 2019 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

автор: Среќко Поповски

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e