(ВИДЕО) Нано Ружин и Џевдет Хајредини во “Топ тема”

Погледнете го последното издание на Топ тема во кое гостуваа Нано Ружин и Џевдет Хајредини.
Што ќе стори Иванов? Какви ќе бидат следните чекори на меѓународната заедница? Што прават домашните актери и дали освен план А навистина има и план Б?

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e