(ВИДЕО) „Инаугурирана“ саботажа

„Инаугурирана Саботажа“, емитувана на 25 јануари 2021 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

автор: Среќко Поповски

монтажа: Коста А.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e